General

Profile

vegaramos1's activity

From 07/08/2014 to 08/06/2014

08/06/2014

09:22 PM apps Bug #1401: Transmission App not working
I tried your latest instructions, but that didn't work either. I think I might need to re-install Amahi on this serv... vegaramos1

08/02/2014

08:49 PM apps Bug #1401: Transmission App not working
This is so hard to believe, but the service still doesn't start.... vegaramos1
08:09 PM apps Bug #1401: Transmission App not working
That seemed to work, shall I reinstall?... vegaramos1
08:01 PM apps Bug #1401: Transmission App not working
[root@localhost transmission]# rpm -e amahi-transmission
/var/tmp/rpm-tmp.Fnn46K: line 1: fg: no job control
error:...
vegaramos1
07:53 PM apps Bug #1401: Transmission App not working
Ok, systecmctl status is attached. I'll try a re-install.
vegaramos1
07:24 PM apps Bug #1401: Transmission App not working
How do I get the full text of systemctl status to display? I uninstalled the app and immediately noticed that torren... vegaramos1

07/31/2014

10:00 AM apps Bug #1401: Transmission App not working
The files under /usr/share/transmission now match your machine, but it still failed to start the service.... vegaramos1
08:52 PM apps Bug #1401: Transmission App not working
I followed the text file instructions, everything looks good except for the files in /usr/share/transmission. For so... vegaramos1

07/29/2014

07:20 PM apps Bug #1401: Transmission App not working
Tried uninstalling and reinstalling again. Still not installing correctly.... vegaramos1
05:25 PM apps Bug #1401: Transmission App not working
Sorry for the delay, I was out of town.... vegaramos1

07/19/2014

07:10 PM apps Bug #1401: Transmission App not working
I feel like we are getting closer, but unless I did something wrong, it still doesn't work.... vegaramos1

07/18/2014

09:42 AM apps Bug #1401: Transmission App not working
I tried searching for torrentwatch.sh and didn't get any hits:... vegaramos1
08:20 AM apps Bug #1401: Transmission App not working
Followed the directions again. Still not joy, but the error is different this time.
> [alvin@localhost ~]$ sudo s...
vegaramos1

07/13/2014

09:04 AM apps Bug #1401: Transmission App not working
I've installed, erased, re-installed, in several different combinations trying to find a work around. Kind of feels ... vegaramos1

07/12/2014

08:08 PM apps Bug #1401: Transmission App not working
Nothing is updated...
[alvin@localhost ~]$ sudo yum install amahi-transmission
Loaded plugins: fastestmirror, lan...
vegaramos1

07/11/2014

08:21 PM apps Bug #1401: Transmission App not working
The results of systemctl start amahi-transmission.service is :
---------------------------------------------------...
vegaramos1

07/09/2014

09:11 PM apps Bug #1401: Transmission App not working
I uninstalled the app, then entered the following commands:
sudo yum erase transmission-daemon
Got the follow...
vegaramos1
 

Also available in: Atom