Project

General

Profile

Bug #1078

Transmission on-click-install - server stopped

Added by kikkegek almost 9 years ago. Updated almost 9 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
Apps
Target version:
Start date:
08/12/2013
Due date:
% Done:

0%


Description

I installed the Transnmission on-click-app under Amahi 7.

It finishes installing fine, but the server does not start.

History

#1 Updated by kikkegek almost 9 years ago

  • Subject changed from Transmission on-click-install - server stopped to Transmission on-click-install - server stopped - AMAHI7

#2 Updated by kikkegek almost 9 years ago

it seems to be working now.

I logged in as root.

stopped the transmission daemon
#service amahi-transmission stop?

the started the transmission daemon again
#service amahi-transmission start

and what do you know. the server status is "active" in the dashboard and the web-app is accesible http://hda:9091

also the settings file was created probably by doing this, because it is now available in:
#/var/lib/transmission/.config/transmission-daemon/settings.json

Its fixed for me for now.

#3 Updated by cpg almost 9 years ago

  • Description updated (diff)
  • Status changed from New to Feedback

We updated this app to work in Amahi 7. Please uninstall the app and install it again.

#4 Updated by cpg almost 9 years ago

  • Subject changed from Transmission on-click-install - server stopped - AMAHI7 to Transmission on-click-install - server stopped
  • Target version set to amahi-7-0

#5 Updated by kikkegek almost 9 years ago

I uninstalled the web-app. reinstalled it.

web-app works. but server status in the dashboard is "stopped".

stopping and starting the daemon as root does not fix this status.

#6 Updated by kikkegek almost 9 years ago

  • Status changed from Feedback to Closed

uninstalled the web-app

rebooted the HDA

installed the web-app again

server status is now active and the tranmission web-app is accesible and working.

thanks! closing this bug.

Also available in: Atom