Project

General

Profile

Bug #1558

Plex Media Server Update

Added by hal1968 almost 7 years ago. Updated almost 7 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
-
Target version:
-
Start date:
09/23/2014
Due date:
% Done:

0%


Description

There has been some more updates to the plex media server,
This is the current version available for free public download - Version 0.9.9.14.531-7eef8c6.
I am a plex pass subscriber and have access to a different version ... but I have no idea how to package it for amahi... But with some detailed instruction (very detailed...lol) I would consider attempting it myself provided that is ok to do .
Thx for your time
Hal

History

#1 Updated by cpg almost 7 years ago

  • Status changed from New to Assigned
  • Assignee set to cpg

Plex is intricate to package. We can do it and then you can help test it.

It's not clear what you are asking -- wether we should package 0.9.9.14.531-7eef8c6 or the "different" one, however, I can tell you that the different one is not a good idea to package just because it's not public.

I will assign this bug to me and work on 0.9.9.14.531-7eef8c6 in the next couple of weeks.

#2 Updated by cpg almost 7 years ago

  • Assignee changed from cpg to hal1968

actually, please provide the actual url to the page where this 0.9.9.14.531-7eef8c6 download is and assign this bug back to me.

#3 Updated by hal1968 almost 7 years ago

  • Assignee changed from hal1968 to cpg

#4 Updated by hal1968 almost 7 years ago

I just got home after a long trip .... any updates or progress ?
Thx
Hal

#5 Updated by cpg almost 7 years ago

  • Status changed from Assigned to Feedback
  • Assignee changed from cpg to hal1968

can you guys help test this 64-bit rpm with the updates?

rpm -Uvh http://alpha.amahi.org/tmp/amahi-plex-0.3-1.x86_64.rpm

#6 Updated by hal1968 almost 7 years ago

I'll give it a run later tonight or tomorrow morning ... pending a couple of scenarios .
Did you setup a temp file again via the dashboard like last time ... or did you want to bother with that approach.
I'll be sure to pro ide detailed follow up like you requested during our last update .
Thx

#7 Updated by hal1968 almost 7 years ago

ok ... some odd things to report ...
I went into terminal logged in as root ... and tried to do the install with the link you provided ..[root@localhost hal]# sudo rpm -Uvh http://alpha.amahi.org/tmp/amahi-plex-0.3-1.x86_64.rpm ... I got this result ...
Retrieving http://alpha.amahi.org/tmp/amahi-plex-0.3-1.x86_64.rpm
Preparing... ################################# [100%]
Updating / installing...
1:amahi-plex-0.3-1 ################################# [ 50%]
Cleaning up / removing...
2:amahi-plex-0.2-1 ################################# [100%]
[root@localhost hal]#

so i figured all was good ... but the dashboard reported no difference in the version installed ... so I went into the dashboard and uninstalled the version of plex that was there which was Version: 0.9.9.7.429-f80a8d6 ...
Then I went back into terminal and did an install again of the link you provided and got this
[root@localhost hal]# sudo rpm -Uvh http://alpha.amahi.org/tmp/amahi-plex-0.3-1.x86_64.rpm
Retrieving http://alpha.amahi.org/tmp/amahi-plex-0.3-1.x86_64.rpm
Preparing... ################################# [100%]
Updating / installing...
1:amahi-plex-0.3-1 ################################# [100%]
so I figured all was good ... I went back into the dashboard again ... under apps nothing is installed and plex isn't working...
then I saw the link to the Plex Media Server (Clone) through the dashboard which reported the new version we were looking for ... and it installed and runs as expected.
If I can help in any other way ... just ask ... If I've done something incorrectly ... advise ...
Thx
Hal

#8 Updated by cpg almost 7 years ago

this was a bit too much -- the idea was just to update the RPM.

by doing that the version in the dashboard app would not update. but the new plex server would be there.

i guess you did test it with the (clone) app, so we'll go with that.

#9 Updated by bigfoot65 almost 7 years ago

  • Status changed from Feedback to Closed

New version released. Closing bug as no further action required.

Also available in: Atom