Project

General

Profile

Bug #2362

Timing bug introduced in version 1.13.3

Added by modem7 over 1 year ago. Updated over 1 year ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Assignee:
Target version:
-
Start date:
11/05/2018
Due date:
% Done:

0%


Description

Currently experiencing issues with remote connectivity dropping out constantly. There seems to be a new version which resolves this issue.

Plex Media Server Beta Release 1.13.8.5388 addresses one of the timing issues that may affect Remote Access which appears to have come in with 1.13.3. There is still the original potential timing issue that may arise when refreshing Reachability

See Release Notice Plex Media Server

Fix for duplicate EventSource event processing that may have affected remote access availability. (#8853)(https://forums.plex.tv/t/plex-media-server/30447/233?u=sa2000)

Source: https://forums.plex.tv/t/random-loss-of-remote-hundreds-of-pubsub-async-errors/279045/115

Current Amahi Plex version: 1.13.5.5332
Latest Plex version: 1.13.9.5456

History

#1 Updated by cpg over 1 year ago

  • Status changed from New to Feedback
  • Assignee set to modem7

try as follows, WITHOUT uninstalling the Amahi app in your HDA:

rpm -Uvh http://alpha.amahi.org/tmp/amahi-plex-1.13.9.5456-1.x86_64.rpm

#2 Updated by cpg over 1 year ago

yes

#3 Updated by modem7 over 1 year ago

cpg wrote:

try as follows, WITHOUT uninstalling the Amahi app in your HDA:

[...]

So far so good, no install errors. Issue still occurs, but I'll need to investigate this as a separate thing.

The alpha install wise and current functions seem to work as expected.

Thank you!

#4 Updated by cpg over 1 year ago

  • Status changed from Feedback to Closed

Also available in: Atom