Project

General

Profile

Bug #2406

WebApps plugin issue with buttons appearance

Added by sukhbir 3 months ago. Updated 3 months ago.

Status:
New
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
Dashboard UI
Target version:
-
Start date:
08/16/2019
Due date:
% Done:

0%


Description

1. On pressing create button for creating a new webapp, webapp got created but the loading stays forever.
2. Also, cancel button is not appearing. it should be a big sized button of blue color.

Screen Shot 2019-08-16 at 1.07.42 PM.png View (17.6 KB) sukhbir, 08/16/2019 10:15 AM

History

#2 Updated by sukhbir 3 months ago

Error log for this bug.

I, [2019-08-16T23:00:50.126902 #1659]  INFO -- : [570671d5-076d-4d83-8157-618e113d2143] Completed 200 OK in 356ms (Views: 246.1ms | ActiveRecord: 32.6ms)
I, [2019-08-16T23:00:50.169520 #1659]  INFO -- : [95a8c3b0-fa9b-4ebb-aa17-84a8cba2b2d9] Started GET "/assets/webapp_style.self-895f56daf5e710148a305f65717db31fe32058f2c8f1fe52e1fea8bae480598a.css?body=1" for 192.168.1.140 at 2019-08-16 23:00:50 +0530
I, [2019-08-16T23:01:28.208790 #1659]  INFO -- : [24941c9d-7f50-4281-9c6c-b9c6394ac404] Started POST "/tab/apps/webapps/" for 192.168.1.140 at 2019-08-16 23:01:28 +0530
I, [2019-08-16T23:01:28.215025 #1659]  INFO -- : [24941c9d-7f50-4281-9c6c-b9c6394ac404] Processing by WebappsController#create as JSON
I, [2019-08-16T23:01:28.216903 #1659]  INFO -- : [24941c9d-7f50-4281-9c6c-b9c6394ac404]   Parameters: {"utf8"=>"✓", "webapp"=>{"name"=>"testing", "path"=>"/testing"}, "button"=>""}
D, [2019-08-16T23:01:28.224975 #1659] DEBUG -- : [24941c9d-7f50-4281-9c6c-b9c6394ac404]    [1m [36mSetting Load (2.6ms) [0m   [1m [34mSELECT  `settings`.* FROM `settings` WHERE `settings`.`name` = 'domain' ORDER BY `settings`.`id` ASC LIMIT 1 [0m
D, [2019-08-16T23:01:28.229901 #1659] DEBUG -- : [24941c9d-7f50-4281-9c6c-b9c6394ac404]    [1m [36mDnsAlias Load (1.6ms) [0m   [1m [34mSELECT  `dns_aliases`.* FROM `dns_aliases` WHERE `dns_aliases`.`name` = '192.168.1.10' ORDER BY `dns_aliases`.`id` ASC LIMIT 1 [0m
D, [2019-08-16T23:01:28.234304 #1659] DEBUG -- : [24941c9d-7f50-4281-9c6c-b9c6394ac404]    [1m [36mSetting Load (2.3ms) [0m   [1m [34mSELECT  `settings`.* FROM `settings` WHERE `settings`.`name` = 'theme' ORDER BY `settings`.`id` ASC LIMIT 1 [0m
D, [2019-08-16T23:01:28.247200 #1659] DEBUG -- : [24941c9d-7f50-4281-9c6c-b9c6394ac404]    [1m [36mSetting Load (0.8ms) [0m   [1m [34mSELECT  `settings`.* FROM `settings` WHERE `settings`.`name` = 'advanced' ORDER BY `settings`.`id` ASC LIMIT 1 [0m
D, [2019-08-16T23:01:28.250763 #1659] DEBUG -- : [24941c9d-7f50-4281-9c6c-b9c6394ac404]    [1m [36mUser Load (0.6ms) [0m   [1m [34mSELECT  `users`.* FROM `users` WHERE `users`.`id` = 1 LIMIT 1 [0m
D, [2019-08-16T23:01:28.253392 #1659] DEBUG -- : [24941c9d-7f50-4281-9c6c-b9c6394ac404]    [1m [35m (0.3ms) [0m   [1m [35mBEGIN [0m
D, [2019-08-16T23:01:28.269447 #1659] DEBUG -- : [24941c9d-7f50-4281-9c6c-b9c6394ac404]    [1m [36mUser Update (0.5ms) [0m   [1m [33mUPDATE `users` SET `last_request_at` = '2019-08-16 17:31:28', `updated_at` = '2019-08-16 17:31:28' WHERE `users`.`id` = 1 [0m
D, [2019-08-16T23:01:28.529135 #1659] DEBUG -- : [24941c9d-7f50-4281-9c6c-b9c6394ac404]    [1m [35m (257.9ms) [0m   [1m [35mCOMMIT [0m
D, [2019-08-16T23:01:28.555870 #1659] DEBUG -- : [24941c9d-7f50-4281-9c6c-b9c6394ac404]    [1m [35m (0.2ms) [0m   [1m [35mBEGIN [0m
D, [2019-08-16T23:01:28.561466 #1659] DEBUG -- : [24941c9d-7f50-4281-9c6c-b9c6394ac404]    [1m [35m (0.2ms) [0m   [1m [31mROLLBACK [0m
I, [2019-08-16T23:01:28.561890 #1659]  INFO -- : [24941c9d-7f50-4281-9c6c-b9c6394ac404] Completed 500 Internal Server Error in 344ms (ActiveRecord: 269.3ms)
F, [2019-08-16T23:01:28.562897 #1659] FATAL -- : [24941c9d-7f50-4281-9c6c-b9c6394ac404]   
F, [2019-08-16T23:01:28.562977 #1659] FATAL -- : [24941c9d-7f50-4281-9c6c-b9c6394ac404] Errno::EACCES (Permission denied @ dir_s_mkdir - /testing):
F, [2019-08-16T23:01:28.563028 #1659] FATAL -- : [24941c9d-7f50-4281-9c6c-b9c6394ac404]   
F, [2019-08-16T23:01:28.563079 #1659] FATAL -- : [24941c9d-7f50-4281-9c6c-b9c6394ac404] app/models/webapp.rb:71:in `before_create_hook'

#3 Updated by sukhbir 3 months ago

The above log error occurs when webapp url is entered without /var/html path. But i think this problem will not be raised after javascript fix, which automatically prepends the required path.

#4 Updated by sukhbir 3 months ago

@cpg I have solved this issue in this pull request: https://github.com/amahi/web-apps/pull/1

Also available in: Atom