Project

General

Profile

Bug #2451

Unable to login to forums

Added by modem7 3 months ago. Updated 3 months ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
Website
Target version:
-
Start date:
02/15/2021
Due date:
% Done:

0%


Description

Hi guys,

Trying to login to the forums, but it states account is inactive, and the reset password functionality has been disabled.

Obviously can't contact a board administrator with no account.

Any help would be great, thanks.

Looking to disable the automatic network configuration script that Amahi has as I've made my own, so would prefer that not to be overridden.

History

#1 Updated by bigfoot65 3 months ago

  • Status changed from New to Feedback
  • Assignee set to modem7

Recommend you email support at amahi dot org for assistance.

Please close once resolved.

#2 Updated by cpg 3 months ago

We have updated the forums software in case it helps, because it all looks perfectly normal and we're not sure why it could tell you that your user is inactive, yet show us that are no inactive users.

If my proposed solution (to reset the password at the main site https://amahi.org/forgot) helps, great.

In any case please update us.

#3 Updated by modem7 3 months ago

cpg wrote:

We have updated the forums software in case it helps, because it all looks perfectly normal and we're not sure why it could tell you that your user is inactive, yet show us that are no inactive users.

If my proposed solution (to reset the password at the main site https://amahi.org/forgot) helps, great.

In any case please update us.

Upgrade seemed to have done the job.

Many thanks!

#4 Updated by modem7 3 months ago

  • Status changed from Feedback to Closed

Also available in: Atom