Project

General

Profile

Bug #358

Opengoo startup Error (DBQueryError)

Added by watsond over 11 years ago. Updated over 11 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
-
Target version:
-
Start date:
11/18/2009
Due date:
% Done:

0%


Description

Error (DBQueryError)
Query failed with message 'Table 'opengoo.og_companies' doesn't exist'
Error params:
File: /var/hda/web-apps/opengoo/html/environment/library/database/adapters/AbstractDBAdapter.class.php
Line: 386
Sql: SELECT * FROM `og_companies` WHERE `trashed_by_id` = 0 AND (`client_of_id` = '0')
Error number: 1146
Error message: Table 'opengoo.og_companies' doesn't exist
Backtrace:
#0 /var/hda/web-apps/opengoo/html/environment/library/database/adapters/AbstractDBAdapter.class.php(304): AbstractDBAdapter->prepareAndExecute('SELECT * FROM `...', NULL)
#1 /var/hda/web-apps/opengoo/html/environment/library/database/DB.class.php(209): AbstractDBAdapter->executeAll('SELECT * FROM `...', NULL)
#2 /var/hda/web-apps/opengoo/html/environment/classes/dataaccess/DataManager.class.php(253): DB::executeAll('SELECT * FROM `...')
#3 /var/hda/web-apps/opengoo/html/application/models/ProjectDataObjects.class.php(31): DataManager->find(Array)
#4 /var/hda/web-apps/opengoo/html/application/models/companies/base/BaseCompanies.class.php(173): ProjectDataObjects->find(Array)
#5 /var/hda/web-apps/opengoo/html/environment/classes/dataaccess/DataManager.class.php(299): BaseCompanies->find(Array)
#6 /var/hda/web-apps/opengoo/html/application/models/companies/base/BaseCompanies.class.php(207): DataManager->findOne(Array)
#7 /var/hda/web-apps/opengoo/html/application/models/companies/base/BaseCompanies.class.php(209): BaseCompanies->findOne(Array)
#8 /var/hda/web-apps/opengoo/html/application/models/companies/Companies.class.php(92): BaseCompanies::findOne(Array)
#9 /var/hda/web-apps/opengoo/html/application/models/CompanyWebsite.class.php(62): Companies::getOwnerCompany()
#10 /var/hda/web-apps/opengoo/html/application/models/CompanyWebsite.class.php(45): CompanyWebsite->initCompany()
#11 /var/hda/web-apps/opengoo/html/application/models/CompanyWebsite.class.php(49): CompanyWebsite->init()
#12 /var/hda/web-apps/opengoo/html/application/application.php(20): CompanyWebsite::init()
#13 /var/hda/web-apps/opengoo/html/init.php(138): require_once('/var/hda/web-ap...')
#14 /var/hda/web-apps/opengoo/html/index.php(9): require('/var/hda/web-ap...')
#15 {main}
Autoglobal varibles:
$_GET:
$_POST:
$_COOKIE: Array (
['PHPSESSID'] => (string) 'e1hl31rn4kg7pqm4m48ea0j8j7'
)
$_SESSION:
Execution time:
Total execution time: 0.12719392776489 seconds

History

#1 Updated by bigfoot65 over 11 years ago

Tested on F10 64-bit with no issues noted. Created admin account and logged into application without a problem.

#2 Updated by watsond over 11 years ago

Im running F10 32 bit and this happens as soon as i try to open the page. I will unistall and reinstall and retry

#3 Updated by watsond over 11 years ago

Ok sorry.. I have just unistalled and reinstalled and it works now.

#4 Updated by cpg over 11 years ago

  • Status changed from New to Closed

thanks. closing.

Also available in: Atom