Project

General

Profile

Bug #401

Amahi Transmission Conflicting with Pre-Installed Transmission

Added by flickeringsight over 11 years ago. Updated over 7 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
-
Target version:
-
Start date:
01/04/2010
Due date:
% Done:

0%


Description

One of the first Amahi apps I installed was Transmission, I use it on my iMac and it's a great torrent client.

I noticed that Transmission comes installed in Fedora 12 so I launched that version to take a look and wondered if I changed the prefs in that application if it would effect the Amahi version - it doesn't. I'll tell you what it will do; at the next restart Fedora hangs at the load screen. Pressing ESC while stuck at the load screen to see the list of processes loaded, the last one on was '...Transmission daemon loading' so I figured there was a conflict between the two versions of Transmission.

Luckily there's an easy solution. Amahi's web interface had loaded and I was able to access the Dashboard from my iMac and uninstall Transmission. I gave a # reboot command via terminal and Fedora restarted normally. I reinstalled Amahi's Transmission (because I'm stubborn like that), crossed my fingers, restarted and this time it did not hang.

History

#1 Updated by cpg over 11 years ago

i just hit this problem myself. i am not sure i understand the situation. in particular, since it looks like there was a major upstream update from Fedora, which is definitely not going to help.

i also do not understand the relation with bug #413 and we should close one or the other if they are really meant to be for the same issue.

#2 Updated by bigfoot65 over 7 years ago

  • Status changed from New to Closed

No longer valid.

Also available in: Atom