Project

General

Profile

Bug #423

gallery2 misconfigured

Added by cpg almost 11 years ago. Updated almost 11 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
-
Target version:
-
Start date:
01/25/2010
Due date:
02/26/2010
% Done:

0%


Description

gallery2 looks like it has a bug in the configuration of the app ...

when i try curl -v http://gallery2.home.com i get

Code:
< HTTP/1.1 302 Found
< Date: Tue, 26 Jan 2010 04:34:57 GMT
< Server: Apache/2.2.14 (Fedora)
< X-Powered-By: PHP/5.3.1
< Location: http://gallery2.olympus.com/main.php
< Content-Length: 0
< Connection: close
< Content-Type: text/html; charset=UTF-8

which is a redirection ...

also ... this config like contains the olympus site:

Code:
config.php:194:$gallery->setConfig('baseUri', 'http://gallery2.olympus.com/main.php');

History

#1 Updated by cpg almost 11 years ago

the workaround until this is fixed is doing this, both as root:

1 - change the domain from olympus.com to your domain (in my case, home.com)
in the url in like 194 (setConfig of baseUri) in
/var/hda/web-apps/gallery2/html/config.php

2- service httpd reload

#2 Updated by bigfoot65 almost 11 years ago

  • Due date set to 02/26/2010
  • Assignee set to bigfoot65

#3 Updated by bigfoot65 almost 11 years ago

Reconfigured install script to remove domain. App has been tested and appears to work fine. Recommend this bug be closed.

#4 Updated by cpg almost 11 years ago

  • Status changed from New to Closed

It's fixed and verified that it works in my environment. Thanks!

Closing!

Also available in: Atom