Project

General

Profile

Bug #520

Videos5 cannot see media

Added by cpg over 10 years ago. Updated over 10 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
-
Target version:
-
Start date:
05/08/2010
Due date:
% Done:

100%


Description

scenario:

install video5 - all ok
(well, i could not find the PIN, but that may be me)

login with pin

no media shows for the viewers or the encoder.

i ran the find command (which i see now the app installer runs initially (btw, it should run it in the background in case the user has a lot of code - small improvement).

i see it did not find something initially but it found it after i ran the command.
however, the app still now shows anything.

permissions look ok ..

ideas?

[root@hda files]# ll /var/hda/web-apps/videos5/logs/found_movies.log 
-rw-r--r-- 1 apache users 579 2010-05-09 00:04 /var/hda/web-apps/videos5/logs/found_movies.log
[root@hda files]# cat /var/hda/web-apps/videos5/logs/found_movies.log 
/var/hda/files/movies/HD/Up.amp4
/var/hda/files/movies/HD/Sherlock.Holmes.mkv
/var/hda/files/movies/HD/Up.mkv
/var/hda/files/movies/HD/Star.Wars.3.Episode.III.Revenge.Of.The.Sith.mkv
/var/hda/files/movies/HD/The.Hangover.mkv
/var/hda/files/movies/Kids/Over.The.Hedge.avi
/var/hda/files/movies/Kids/Garfield.2.avi
/var/hda/files/movies/Kids/How it's made - Flan.mpg
/var/hda/files/movies/Kids/The.Patsy.avi
/var/hda/files/movies/Kids/Over.The.Hedge.amp4
/var/hda/files/movies/Kids/Cars.avi
/var/hda/files/movies/Kids/Cars.amp4
/var/hda/files/movies/Kids/How it's made - Flan.amp4
[root@hda files]#

History

#1 Updated by cpg over 10 years ago

it looks like the files are in the DB somehow ...

maybe the rating being NULL is causing them not to show?

------+-------+--------+
| id | path                                                                     | video_codec                      | audio_codec        | html5_ready                 | resolution | queued_for_encode | found | rating |
+----+--------------------------------------------------------------------------+----------------------------------+--------------------+-----------------------------+------------+-------------------+-------+--------+
| 14 | /var/hda/files/movies/HD/Up.amp4                                         | AVC Baseline@L3.0                | AAC LC             | browser,mobile,ipad,android | 720x400    | no                | yes   | NULL   |
...

#2 Updated by cpg over 10 years ago

the error is that it cannot call this function:

mb_convert_encoding()

which looks like should be part of php??

making a dummy function returning the string as a pass-through makes things at least move forward!

this is on a freshly installed HDA.

#3 Updated by gboudreau over 10 years ago

  • Status changed from New to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100

Was missing "php-mbstring" as dependency for the app.
Fixed.

#4 Updated by cpg over 10 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed

works!

Also available in: Atom