Project

General

Profile

Activity

From 08/18/2013 to 09/16/2013

09/15/2013

07:18 AM Bug #1103: New Release: Version 5.0.11
I have tested this release and it is still plagued by the same upgrade problems. However, I have been in conversation... northridgegrp

09/10/2013

01:37 PM Bug #1103 (Feedback): New Release: Version 5.0.11
App has been updated for Amahi 7.
http://www.amahi.org/apps/owncloud-clone
Please let me know if it works ok.
bigfoot65
07:04 AM Bug #1103 (Closed): New Release: Version 5.0.11
Please update one of the ownCloud "clone" packages for this release. It looks like they do not intend to release any ... northridgegrp
07:06 AM Bug #1093 (Closed): DLNA Error on Amahi 7 Install
I have installed package on a test machine with out any further incidents. northridgegrp

09/09/2013

02:08 PM Bug #1102 (Feedback): Jinzora PHP Problem
I made a change to the app that should correct that issue. Please uninstall and reinstall to test.
bigfoot65
12:58 PM Bug #1102 (Closed): Jinzora PHP Problem
Installed Jinzora from the dashboard. The login screen comes up and I plug in the default user and password (admin, a... rdagijones

09/08/2013

01:05 PM Bug #1101 (Feedback): A7 - PlexMediaServer pid file not detected under servers, pid file not in v...
Updated app to link pid file. Tested and appears to be working. This is a BETA app and not LIVE yet, so if any othe... bigfoot65
10:48 AM Bug #1101 (Closed): A7 - PlexMediaServer pid file not detected under servers, pid file not in var...
PlexMediaServer pid file not detected under servers, pid file not in var/run
old issue where pms uses non standard...
dano5
12:50 PM Bug #1100 (Feedback): A7 - couchpotato - missing subdirectory under /var/run for pid file
Is this from a recent app install? That was fixed and should not be an issue with Amahi 7.
Recommend you uninstal...
bigfoot65
10:44 AM Bug #1100 (Closed): A7 - couchpotato - missing subdirectory under /var/run for pid file
the pid file is set to be created as /var/run/couchpotato/couchpotato.pid but the couchpotato folder is missing, this... dano5

09/07/2013

10:17 PM Bug #1099 (Closed): DLNA possible fix - A7
I believe the DLNA app can be fixed by adding the dependencies... sgtfoo

09/03/2013

11:37 AM Bug #1097: Transmission cant change download folder
its still not loading the torrents from my download directory.
when I run it from the commandline in debug mode (-...
kikkegek
11:09 AM Bug #1097: Transmission cant change download folder
found the answer to this problem, but it wont give a permanent fix.
searching for transmission
# sudo find / -nam...
kikkegek
06:43 PM Feature #1098 (New): Changing default key size for DH Params to 2048 bit
I would suggest as a matter of security that a default install of OpenVPN through Amahi generate 2048 bit Diffie-Hell... jtpreston

09/02/2013

02:02 PM Bug #1097 (Closed): Transmission cant change download folder
I had the BETA version installed.
uninstalled it
Installed the newly released Transmission-one-click-app
But c...
kikkegek

08/29/2013

02:14 AM Bug #1084: Transmission won't automatically load torrents files
Same issue here. Made the entries in settings.json and also set the permission of my watch folder to 775.
achmetinternet

08/26/2013

07:39 AM Bug #953 (Feedback): Transmission
achmetinternet wrote:
> It seems it worked to modify the settings.json and set the value for "rpc-whitelist-enabled"...
achmetinternet
07:35 AM Bug #993 (Assigned): CouchPotato App not updated to the latest version
I just installed your one-click-app and it says under Updater "source, desktop". In my recent install on Amahi6 I had... achmetinternet

08/25/2013

02:15 PM Bug #1096 (Assigned): Amahi 10 Amahi-sync and default public share
Amahi-sync expects shared folder with name "Public"
the default share is named "public" on a new Amahi installation....
dano5
02:09 PM Bug #1083: Gallery2 fails with an error in main.php
this works and the proposed fix has also been added to the app already, so no longer an issue.
dano5

08/22/2013

11:56 AM Bug #1082 (Closed): New Release: Version 5.0.10
ownCloud 5.x is still highly unstable and not recommended for production
use. A couple of big issues are; upgrading ...
northridgegrp
07:37 PM Bug #1082 (Feedback): New Release: Version 5.0.10
What is the transition plan for ownCloud from 4.x to 5.x?
This was brought up in IRC and I just realized OC is liv...
cpg

08/21/2013

06:43 AM Bug #1093: DLNA Error on Amahi 7 Install
cpg wrote:
> there is a little bit of information missing from the amahi-app-installer.log
> is there more to it no...
northridgegrp
06:40 AM Bug #1076 (Closed): DLNA not running on Amahi 7
northridgegrp

08/20/2013

04:40 PM Bug #1093: DLNA Error on Amahi 7 Install
there is a little bit of information missing from the amahi-app-installer.log
is there more to it now?
cpg
04:14 PM Bug #1093: DLNA Error on Amahi 7 Install
Huh now that's interesting... After the error I disconnected my browser session to A7 and started a new one. It insta... northridgegrp
04:08 PM Bug #1093 (Closed): DLNA Error on Amahi 7 Install
This app failed to install :-( We REALLY HATE that.This could be due to a bug, slow failed network, app bug or ot... northridgegrp
04:22 PM Bug #1076 (Feedback): DLNA not running on Amahi 7
I just DLNA on my Pentium 4 test machine and it runs fine after boot up. So the network interface problem I had on th... northridgegrp

08/18/2013

04:20 PM Bug #1091 (New): servers should be created (and started) after running the install script
this is potentially a sensitive change for all apps.
upon reviewing the code for installing apps, always a delicat...
cpg
03:19 PM Bug #1090 (Closed): OpenVPN is not starting up properly
Just reinstalled after adding the new platform and it's now working correctly. This one should be ready for LIVE con... bigfoot65
03:16 PM Bug #1090: OpenVPN is not starting up properly
Crap, you are right. I reverted my VM to a snapshot and forgot to add it. I will try again. bigfoot65
03:10 PM Bug #1090: OpenVPN is not starting up properly
looks like you do not have the hda-platform listed above (in the alpha site).
the platform now handles services of...
cpg
02:22 PM Bug #1090: OpenVPN is not starting up properly
Not sure what this means, but something is amiss:... bigfoot65
02:19 PM Bug #1090: OpenVPN is not starting up properly
can you then check /var/log/monit.log and see if it tried to start it and fail?
it may have not even tried to star...
cpg
02:09 PM Bug #1090: OpenVPN is not starting up properly
Yes monit is running. bigfoot65
02:06 PM Bug #1090: OpenVPN is not starting up properly
i think that may be a separate bug in general.
i see no way other than monit that a newly installed service would ...
cpg
02:03 PM Bug #1090 (Assigned): OpenVPN is not starting up properly
I installed and checked the service in servers tab. It was stopped. Checked the /var/run/optnvpn folder and it was ... bigfoot65
01:54 PM Bug #1090 (Feedback): OpenVPN is not starting up properly
openvpn makes the directory where the PID is only readable by root.
so we would need some amount of complexity to ...
cpg
01:14 PM Bug #1090 (Assigned): OpenVPN is not starting up properly
Will take a look at the status issue. cpg
07:12 AM Bug #1090: OpenVPN is not starting up properly
Tested with new platform and all works except the service in the servers tab is showing stopped. Verified the servic... bigfoot65
04:11 AM Bug #1090 (Feedback): OpenVPN is not starting up properly
This opened a small can of worms. I have made a number of fixes related to this issue. See commit:76c5dab48.
In an...
cpg
 

Also available in: Atom