Project

General

Profile

Activity

From 07/07/2014 to 08/05/2014

08/06/2014

09:22 PM Bug #1401: Transmission App not working
I tried your latest instructions, but that didn't work either. I think I might need to re-install Amahi on this serv... vegaramos1

08/05/2014

01:45 PM Bug #1514 (Assigned): Drupal Install does not install correct version
Looking at the log what I see is it downloaded the 7.22 source file and 7.22 patch. The checksums listed in the log m... bigfoot65
01:01 PM Bug #1515 (Feedback): New ownCloud Release: Version 7.0.1
Updated ownCloud 6 Clone. Will be renamed to ownCloud 7.
@https://www.amahi.org/apps/owncloud-6-clone@
or
@https:...
bigfoot65
11:08 AM Bug #1515 (Closed): New ownCloud Release: Version 7.0.1
I have been monitoring the developer and forum channels and with this new release there are still some annoying issue... northridgegrp

08/04/2014

07:01 AM Bug #1514: Drupal Install does not install correct version
Verified Amahi 7, Fedora 19 app version does not align with this problem. It installs 7.30 and there is no restore r... bigfoot65
06:48 AM Bug #1514 (Closed): Drupal Install does not install correct version
I have had Drupal 7.22 installed. Wish to upgrade to 7.30. I uninstall Drupal via dashboard. I reboot my machine. Got... trebor

08/02/2014

08:52 PM Bug #1401: Transmission App not working
Ok, uninstall and then reinstall.
Before doing so, do this:
a. Reboot HDA
b. Clear browser cache.
Also chec...
bigfoot65
08:49 PM Bug #1401: Transmission App not working
This is so hard to believe, but the service still doesn't start.... vegaramos1
08:12 PM Bug #1401: Transmission App not working
Good, yes try this first:
@yum reinstall transmission-daemon@
Then reinstall the app.
bigfoot65
08:09 PM Bug #1401: Transmission App not working
That seemed to work, shall I reinstall?... vegaramos1
08:04 PM Bug #1401: Transmission App not working
Try this:
@rpm -e --noscripts amahi-transmission@
bigfoot65
08:01 PM Bug #1401: Transmission App not working
[root@localhost transmission]# rpm -e amahi-transmission
/var/tmp/rpm-tmp.Fnn46K: line 1: fg: no job control
error:...
vegaramos1
07:58 PM Bug #1401: Transmission App not working
Ok, lots of different stuff going on here. Not sure how to best fix it just yet. Wished we could get rid of the ama... bigfoot65
07:53 PM Bug #1401: Transmission App not working
Ok, systecmctl status is attached. I'll try a re-install.
vegaramos1
07:34 PM Bug #1401: Transmission App not working
To get it all, you may need to try and pipe it to a text file or fpaste.
Those files often stay behind. Your prob...
bigfoot65
07:24 PM Bug #1401: Transmission App not working
How do I get the full text of systemctl status to display? I uninstalled the app and immediately noticed that torren... vegaramos1

07/31/2014

12:28 PM Bug #1401: Transmission App not working
Also let's try this afterwards. Uninstall the app. Then do rpm -e transmission-daemon. Check to see if the files a... bigfoot65
11:13 AM Bug #1401: Transmission App not working
Can you please post the full text of the systemctl status commands? If needed, you can attach them in a text file. bigfoot65
10:00 AM Bug #1401: Transmission App not working
The files under /usr/share/transmission now match your machine, but it still failed to start the service.... vegaramos1
07:18 AM Bug #1401: Transmission App not working
Ok, let's do this.
Download and untar this into the /usr/share directory by running the following as root user:
@cd...
bigfoot65
08:52 PM Bug #1401: Transmission App not working
I followed the text file instructions, everything looks good except for the files in /usr/share/transmission. For so... vegaramos1

07/30/2014

01:35 PM Bug #1401: Transmission App not working
I have attached a text file that lists all the files that should be installed for the application to work.
Please ...
bigfoot65
06:44 AM Bug #1401: Transmission App not working
Check in /var/hda/web-apps/transmission/html for the torrentwatch.sh file. If it's there, copy it to /usr/share/tran... bigfoot65
05:18 PM Bug #1401: Transmission App not working
I will have to do an install and then provide you a listing of files/permissions. You can then verify what you have ... bigfoot65

07/29/2014

07:20 PM Bug #1401: Transmission App not working
Tried uninstalling and reinstalling again. Still not installing correctly.... vegaramos1
05:31 PM Bug #1401: Transmission App not working
Have you tried uninstalling and reinstalling? I tweaked the install.
bigfoot65
05:25 PM Bug #1401: Transmission App not working
Sorry for the delay, I was out of town.... vegaramos1

07/19/2014

07:29 PM Bug #1401: Transmission App not working
Do this and post the results:
@ll /var/lib/transmission/.config/transmission-daemon/@
There may be more files you...
bigfoot65
07:22 PM Bug #1401: Transmission App not working
OK there is something wrong with the service it seems. I will take a look. bigfoot65
07:10 PM Bug #1401: Transmission App not working
I feel like we are getting closer, but unless I did something wrong, it still doesn't work.... vegaramos1
06:36 PM Bug #1401: Transmission App not working
Here's the fix:
1. Uninstall Transmission app
2. cd /usr/share
3. amahi-download transmission-fix.tar.gz 8140c3...
bigfoot65

07/18/2014

09:42 AM Bug #1401: Transmission App not working
I tried searching for torrentwatch.sh and didn't get any hits:... vegaramos1
08:34 AM Bug #1401: Transmission App not working
I will take another look and see what I can figure out. Don't understand why it's not working as it works fine for m... bigfoot65
08:20 AM Bug #1401: Transmission App not working
Followed the directions again. Still not joy, but the error is different this time.
> [alvin@localhost ~]$ sudo s...
vegaramos1

07/17/2014

01:39 PM Bug #1401: Transmission App not working
I have updated the app to install differently. Can you try uninstalling it, then do clean up as mentioned before. E... bigfoot65

07/13/2014

10:50 AM Bug #1401: Transmission App not working
Agreed. Something is amiss with that package. I will ask our developer to take a look. bigfoot65
09:04 AM Bug #1401: Transmission App not working
I've installed, erased, re-installed, in several different combinations trying to find a work around. Kind of feels ... vegaramos1

07/12/2014

10:03 PM Bug #1401: Transmission App not working
Did you reinstall the app after doing that update? I am at a loss as what to try next. It works fine for me and I h... bigfoot65
08:08 PM Bug #1401: Transmission App not working
Nothing is updated...
[alvin@localhost ~]$ sudo yum install amahi-transmission
Loaded plugins: fastestmirror, lan...
vegaramos1

07/11/2014

03:36 AM Bug #1401: Transmission App not working
Ok, ensure the application is uninstalled. Then do:
@yum install amahi-transmission@
Now try installing the app ...
bigfoot65
08:21 PM Bug #1401: Transmission App not working
The results of systemctl start amahi-transmission.service is :
---------------------------------------------------...
vegaramos1

07/09/2014

02:34 PM Bug #1401: Transmission App not working
Can you show all the results from
@systemctl status amahi-transmission.service@
This is an isolated incident it a...
bigfoot65
09:11 PM Bug #1401: Transmission App not working
I uninstalled the app, then entered the following commands:
sudo yum erase transmission-daemon
Got the follow...
vegaramos1
02:32 PM Bug #1348: Transmission does not load all torrents from the watch directory
Should work. If not, check the wiki for guidance. bigfoot65
08:37 AM Bug #1348: Transmission does not load all torrents from the watch directory
Sorry, I meant changes to the /var/lib/transmission/.config/transmission-daemon/settings.json file. Same process? Mourdsoe
08:31 AM Bug #1348: Transmission does not load all torrents from the watch directory
Copy the torrentwatch.sh file to a different location. Make the changes, then copy it back to /usr/share/transmissio... bigfoot65
06:10 AM Bug #1348: Transmission does not load all torrents from the watch directory
Thanks, it seems the watchdog keeps starting the server so I cannot remove my watch directory settings from the confi... Mourdsoe

07/08/2014

02:35 PM Bug #1401: Transmission App not working
Please try an uninstall and reinstall. Do the following as root user after you uninstall.
@yum erase transmission...
bigfoot65
02:32 PM Bug #1348 (Closed): Transmission does not load all torrents from the watch directory
You can update the script, /usr/share/transmission/torrentwatch.sh and change:
@mv "$file" "$file".added@
to
...
bigfoot65
10:27 PM Bug #1348: Transmission does not load all torrents from the watch directory
That works! However, im now left with a bunch of .torrent.added files that dont get removed. Is this a setting I se... Mourdsoe
05:18 PM Bug #1348: Transmission does not load all torrents from the watch directory
Ok, found some time tonight to work on it. I think I have a fix. It will require you uninstall and reinstall the ap... bigfoot65
02:29 PM Bug #1084 (Closed): Transmission won't automatically load torrents files
Glad it worked for you. Please feel free to update the wiki.
bigfoot65
12:17 AM Bug #1084: Transmission won't automatically load torrents files
YES TOUCHDOWN!
torrent files are now automatically added to the que and renamed to torrentfilename.added
it wil...
kikkegek
05:24 PM Bug #1084: Transmission won't automatically load torrents files
I have updated the app and I believe we have a solution that works. Please uninstall and reinstall the app.
Pleas...
bigfoot65

07/07/2014

02:00 PM Bug #1348: Transmission does not load all torrents from the watch directory
Sorry, nothing new on this issue. I will try to take a look at it again this week, but can't promise anything. bigfoot65
10:52 AM Bug #1348: Transmission does not load all torrents from the watch directory
Any update on this? I thought it may be the amount of time it takes my transmission to load multiple torrent files. ... Mourdsoe
 

Also available in: Atom