Project

General

Profile

Activity

From 05/11/2016 to 06/09/2016

06/09/2016

06:34 PM Bug #2043: Issue when trying to open Transmission webui
When you uninstall Transmission, also do the following:... bigfoot65
06:31 PM Bug #2043: Issue when trying to open Transmission webui
I updated again using "yum update" with no luck. I uninstalled and reinstalled transmission after. It still won't s... genweas
06:27 PM Bug #2043: Issue when trying to open Transmission webui
... bigfoot65
06:24 PM Bug #2043: Issue when trying to open Transmission webui
Hi Bigfoot,
Yes, I updated per your instructions 7 days ago. The update appeared to go well. Has there been an u...
genweas

06/06/2016

05:12 PM Bug #2043: Issue when trying to open Transmission webui
Have you done OS updates? If not, that might fix the issue with the error.
bigfoot65

06/03/2016

05:50 PM Bug #2043: Issue when trying to open Transmission webui
Hi Bigfoot,
I tried the restart command like you asked and then the status command. Here are the results:
[roo...
genweas

06/02/2016

05:10 PM Bug #2043: Issue when trying to open Transmission webui
Thanks for the info.
Try doing the following:...
bigfoot65
05:03 PM Bug #2043: Issue when trying to open Transmission webui
I forgot to mention: After I updated, I also restarted the server and uninstalled/reinstalled Transmission before co... genweas
05:00 PM Bug #2043: Issue when trying to open Transmission webui

Hi Bigfoot,
I was not updated but I am now.
When I installed, I did the prescribed netinstall of Fedora 23 ...
genweas

06/01/2016

05:50 PM Bug #2043: Issue when trying to open Transmission webui
Please provide the output of the following:... bigfoot65

05/31/2016

01:17 PM Bug #2043: Issue when trying to open Transmission webui
I'm not sure how to check the installer log file but here is the link I received from typing apaste --sysinfo http:/... genweas
04:51 AM Bug #2043: Issue when trying to open Transmission webui
Please provide the following:
# URL for:...
bigfoot65

05/30/2016

01:10 PM Bug #2043: Issue when trying to open Transmission webui
Hi folks,
I'm very new to Amahi, Fedora, and Linux in general. I set up Fedora/Amahi yesterday and everything seem...
genweas

05/27/2016

07:34 PM Bug #2043: Issue when trying to open Transmission webui
Made a minor change that hopefully will fix the issue.
Uninstall the app, reboot, then reinstall and see if it works.
bigfoot65

05/26/2016

08:20 AM Bug #2043: Issue when trying to open Transmission webui
http://paste.fedoraproject.org/371164/75942146/ -> http://paste.fedoraproject.org/371164/75942146... therealistninja
08:14 AM Bug #2043: Issue when trying to open Transmission webui
Please provide the URL for:... bigfoot65
07:38 AM Bug #2043: Issue when trying to open Transmission webui
I am trying to login to the web UI, i used the one click installation from amahi. I ended up wiping, configuring a n... therealistninja

05/23/2016

06:45 PM Bug #2059 (Assigned): Sickrage on Amahi 9
Have you checked the SickBeard site for this issue?
This does not seem to be a bug with Amahi.
Also recommend y...
bigfoot65

05/21/2016

06:13 AM Bug #2059 (Closed): Sickrage on Amahi 9
When viewing the Schedule by List, an error occurs.
@File /var/hda/web-apps/sickrage/html/gui/slick/views/schedule.m...
evylrat

05/19/2016

07:43 PM plex Bug #2053 (Assigned): Plex on Amahi 9 not starting
cpg

05/16/2016

07:02 AM plex Bug #2053 (Closed): Plex on Amahi 9 not starting
I just upgraded to Amahi 9. While on Amahi 8 I couldn't get the Plex Media Server service to run. I was hoping that t... WiFiNetGuy
 

Also available in: Atom