General

Profile

SolaR

  • Registered on: 06/15/2010
  • Last connection: 02/28/2012

Issues

Projects

  • apps (Developer, 12/08/2010)
  • plex (Developer, 06/27/2016)

Activity

02/28/2012

12:38 PM platform Feature #883 (New): OS Variable available to be used in install scripts
Because there are some differences between how an OS needs to be used (i.e. chkconfig in Fedora and update-rc.d in Ub...

05/22/2011

02:34 PM apps Bug #809: MediaTomb - Debian
Ok, problem is with the sudoers file.
The specific amahi sudoers file ( */etc/sudoers.d/amahi* ) should be changed t...
08:42 AM apps Bug #809: MediaTomb - Debian
Temporarily changed the install script to install the deb's as the RPM field isnt ready yet to support deb-packages.
...
08:30 AM ubuntu Bug #822: Sudo problem after Amahi installation on ubuntu 11.04 32-bit
After an update from effeM the problem is now fixed.

05/01/2011

05:38 AM ubuntu Bug #822 (Assigned): Sudo problem after Amahi installation on ubuntu 11.04 32-bit
Added both sudoers files (before and after Amahi install).
Sudoers files are the same so I looked a little further...

04/30/2011

04:13 PM ubuntu Bug #822 (Closed): Sudo problem after Amahi installation on ubuntu 11.04 32-bit
I installed Amahi on ubuntu server 11.04 32-bit (minimal virtual install <- very small footprint) and the install wen...
04:09 PM ubuntu Bug #821 (Closed): Amahi problems after installation on ubuntu 10.04 32-bit
I installed Amahi on ubuntu server 10.04 32-bit (minimal virtual install <- very small footprint) and the install wen...

12/11/2010

02:50 PM apps Bug #690: mediatomb: Media Server Error: A network error has occurred (000000)
Ok, did some tests myself (on an old XBox) but mkv and wmv didn't work for me either. For mkv sound is ok but picture...

12/09/2010

11:28 PM apps Bug #690: mediatomb: Media Server Error: A network error has occurred (000000)
I think it has something to do with the buffer settings.
Can you do the following:
On line 163 in /etc/mediatomb...

12/08/2010

11:54 AM apps Bug #690: mediatomb: Media Server Error: A network error has occurred (000000)
The transcoding script does also some logging.
Check /var/log/mediatomb-transcode.log if that can shed some light...

Also available in: Atom